Beställ dina växter hos oss på Furutorps trädgård & landskap!
Växtkvalitén är mycket viktig för att få en långsiktig & hållbar trädgård.

 Vi har förmånen att samarbeta med flera av Sveriges största och mest kompetenta växtodlare och leverantörer. Växterna är av högsta kvalitet och är i största möjliga mån svenskodlade med några få undantag.

Du kan beställa alla typer av växter till din trädgård, allt från de vanligaste sorterna till riktiga rariteter. Du väljer själv om du vill hämta växterna hos oss eller om du vill få dem hemkörda mot en avgift.

Du kan beställa allt från stora solitära träd, buskar, häckar, klätterväxter, barrväxter, rosor, perenner mm. Ofta är det mer prisvärt än vad du tror att beställa stora träd. Vi gör gärna en offert med flera olika förslag på storlekar.

Många av arterna som odlas idag är E-certifierade vilket innebär att du som kund får ett bra och friskt växtmaterial. Dessutom är plantorna av samma genetiska moderplanta så det inte blir några skillnader om man köper många av samma sort.

Växterna väljs ut omsorgsfullt, så du som kund kan känna dig riktigt nöjd. Dessutom är växterna fräscha och kommer direkt från odlingen.

Växtgaranti: se växtgarantifliken till vänster.

 Varje år kommer det massor nyheter, ibland bra och ibland mindre bra. Vi håller oss uppdaterade om växtnyheterna och granskar dem noggrant med odlaren, så att du som kund kan känna dig nöjd och trygg med växten.

Maila gärna in en förfrågan på växter som du önskar att köpa så skickar vi tillbaka ett kostnadsförslag. Mail: furutorp@yahoo.se

Växterna kommer direkt från odlaren. Här är en leverans till Munka lantmän som vill göra lite fina urnplanteringar inför hösten.
Vi levererar alla typer av växter. Vi vill helst hitta så närodlade som möjligt. det blir kortare transporter och växten har mycket bättre chans att etablera sig på platsen.
Växterna levereras direkt hem till din trädgård.
Här planterar vi en kärreksallé.