Timjan och träd.

Timjan & Träd är ett prisbelönat anläggningsföretag som drivs av Trädgårdsingenjör Richard Sundien. Timjan och Träd bygger och sköter om trädgårdar och utemiljöer. Richard och hans medarbetare gräver, stensätter, bygger murar planterar och beskär. Största delen kunder är privatpersoner i nordvästra Skåne. 

Gunilla p´s

Fler och fler förstår vikten av att bevattna trädgården på rätt sätt. Bevattningen får inte bara växterna att trivas bättre utan du som trädgårdsägare med rätt utrustning sparar både tid och vatten.

Splendorplant

Furutorps trädgård har haft ett nära samarbete med Splendorplant i många år. De är grossister och förser stora delar av landet med växter och de har stora egna odlingar. De provodlar även växter för att utöka utbudet av trädgårdsväxter.

Snickarfranck

SnickarFranck drivs av Jesper Franck som har tjugo års erfarenhet i byggbranchen. Furutorps trädgård har samarbetat med SnickarFranck i många år. Jesper har  Han har jobbat med alltifrån traditionellt bygg, inredning och utemiljö till murning, måleri och anläggning.