Välkommen till Furutorps Trädgård & Landskap som som är ett litet, personligt företag och har som vision att du som kund ska inspireras och kunna beställa anpassade tjänster för just era behov. Vi vill att du ska få uppleva den speciella avslappnade känslan som finns här på Furutorps trädgård. 

Vår styrka är vår kreativitet, envishet och kunskap. Furutorp arbetar i huvudsak med Trädgårdsdesign, växtbeställningar mm. Gården gav oss även möjligheten att öppna en gårdsbutik i ett 1700-tals stall där vi sedan 2011 säljer noga utvald inredning & närodlade växter i en unik miljö samt låt dig inspireras av vår visningsträdgård. 

Nytt för 2019 är att du kan köpa olika produkter för hem & trädgård i E-butiken!
Surfa gärna runt på vår hemsida för att se mer i detalj vad vi arbetar med.

Nyheter!

Smart bevattning!

På fredag 31/5 och lördag 1/6 kommer Gunilla P´s bevattningsdesign att finnas på plats hos oss och visar hur du kan bevattna din trädgård på ett enkelt och smart sätt och hur du både sparar tid och pengar med RainBirds produkter.

premiär för "holken"

Furutorps trädgård öppnar "HOLKEN" den 30/5!
Köp dina växter av din lokala trädgårdsmästare. "Holken" har öppet alla dagar kl.10-17! Vi erbjuder självbetjäning och du kan handla dina växter i lugn och ro och du betalar med swish!

automatisk bevattning.

Furutorps trädgård kan nu erbjuda bevattningsprodukter från världsledande RainBird för hela din trädgård. Det finns enkla paketlösningar där du kopplar på din vattenslang till anpassad helautomatisk bevattning som du sköter via din smartphone. 

Anlägg en egen äng!

Nu kan du anlägga en äng i din trädgård. Furutorps trädgård har 15st olika fröblandningar.

loading...

Missa inte vår nya E-butik! Där kan du köpa dekorativa inredningsdetaljer, krukor, glas porslin, möbler och mycket mer.

instagram

59

Idag besökte jag en naturträdgård som Furutorps trädgård designade och planterade förra sommaren. Utmaningen var att tomten ligger väldigt nära havet i Vejbystrand. Jag är så glad att alla växter har etablerat sig bra. #furutorpsträdgård #furutorpslandskap #trädgårdsdesign #naturtomt #närahavet #vejbystrand

96

Ibland är det vackraste att jobba med olika bladformer och färger. #furutorpslandskap #grönt #trädgårdsdesign #gardeninspiration #gardendesign #hosta #funkia #buxus #buxbom

Följ oss gärna på instagram!

Öppettider.

Kontoret: Vardagar kl.8-17
Gårdsbutiken:
30/5 Antikturen kl.10-16
31/5 Antikturen kl.10-16
1/6   Antikturen kl.10-16
2/6   Antikturen kl.10-16

Bli medlem i
Furutops trädgård & landskaps VIP-Klubb!
Genom att fylla i formuläret ovan får du ett nyhetsbrev en gång per månad där du får ta del av inspiration, exklusiva klubberbjudanden, trädgårdstips, trender m.m.
Som välkomsterbjudande får du 20% i rabatt på allt i E-butiken!
Medlemsskapet kräver endast ditt namn och maiadress
och kan avslutas när som helst.

Byggnaderna på gården är från 1700-talet och framåt. Hela innergården är lagd med kullersten i ett strikt rutmönster.
Ny plantering vid köksträdgården oktober 2018