Välkommen till Furutorps Trädgård & Landskap som som är ett litet och personligt företag och har som vision att du som kund ska få uppleva färger, dofter,material och den speciella avslappnade känslan som finns här på Furutorp. Vi arbetar för att våra kunder ska få kunskap och inspiration och förhoppningsvis hittar man något som man vill köpa med sig hem till trädgården eller hemmet.
Vår styrka är vår kreativitet, envishet och kunskap som landskapsarkitekt och trädgårdsmästare. Furutorp arbetar i huvudsak med Trädgårdsdesign, Rådgivning, växtbeställningar, plantering, projektering mm. men gården gav oss även möjligheten att 2011 skapa en gårdsbutik i ett 1700-tals stall med noga utvald inredning & närodlade växter i en unik miljö. 
Vi både bor och verkar på gården vilket ibland kan vara en utmaning men för det mesta är det fantastiskt att få leva livet här och framförallt att få visa upp vårt smultronställe för våra underbara kunder. Det blir en livsstil!
Gårdsutiken på Furutorp är öppen vissa datum under året och då vill vi gärna även inspirera dig av vår visningsträdgård, växthus, inredning, m.m.
Måndag-fredag året om ägnar vi åt trädgårdsdesign, projekterng, hitta spännande produkter m.m.

Nytt för 2019 är att du kan köpa olika produkter för hem & trädgård i E-butiken!
Vi önskar dig, din familj och dina vänner hjärtligt välkomna. 
Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

Nyhet!

Missa inte vår nya E-butik! Där kan du köpa dekorativa inredningsdetaljer, krukor, glas porslin, möbler och mycket mer.

Öppettider.

Kontoret: 
Vardagar kl.8-17
Gårdsbutiken:
Tyvärr är det inte alltid vi kan svara i telefon men lämna gärna ett meddelande via telefon eller via mejl så hör vi av oss så fort vi kan!

instagram

59

Jag älskar min stora "monsterakruka" från farmor som jag har förvaltat i många år. Först nu 40 år senare har jag äntligen en Monstera i den. Jag kommer ihåg krukan när den stod i ett av hallfönsterna på Skillinge säteri trots att farmor gick bort strax efter jag fyllt 4år och vi fick flytta därifrån. "Monsterakrukan" som är tillverkad i Höganäs för drygt 100år sedan fick följa med oss och idag pryder den mitt fönster❤. #furutorpslandskap #höganäs #majolika #monstera #krukväxt #kruka #keramik #1800tal #skillingegård #skillingesäteri #barndomsminne #inredningsdetaljer #antik #grön #glasyr

90

Det var så otroligt vackert igår när landskapet var täckt av fluffig, spröd nysnö. Idag är den snön nästan borta, men jag fick lite vinterlänsla även om det bara varade några timmar. #furutorpslandskap #winter #snow #greenhouse #countryhome #countryside #cottagelife #cottagestyle #snö #växthus #vinter #livetpålandet #vinterkänsla #january #januari #,gardendesign #garden


Läs gärna HD´s reportage om oss "Röd tråd formar det gröna"

Följ oss gärna på instagram!

Byggnaderna på gården är från 1700-talet och framåt. Hela innergården är lagd med kullersten i ett strikt rutmönster.
Drömhem & Trädgård publicerade ett reportage om växthuset 2018 av Annika Christensen och Anni Andreasson.
Ny plantering vid köksträdgården oktober 2018
Januari & februari är inte bara tulpanernas tid utan även planeringes tid inför säsongen 2019