Välkommen till Furutorps Trädgård & Landskap som har som vision att hem & trädgård ska bli vacker och personlig helhet. Vi är ett litet och personligt trädgårdsföretag med landskapsarkitekt och trädgårdsmästare. Vi arbetar i huvudsak med Trädgårdsdesign, Rådgivning, växtbeställningar, plantering, projektering mm. Vi bor i en trelängad korsvirkesgård och där finns bland annat en Gårdsbutik i ett 1700-tals stall där vi säljer noga utvald inredning, nytt&antikt, växter mm. Butiken är öppen  vissa datum under året och då vill vi gärna även inspirera dig av vår visningsträdgård, växthus, inredning, blomsterarrangemang och mycket mer. Nytt för 2019 är att du kan köpa olika produkter för hem & trädgård i E-butiken!

Nyhet!

Missa inte vår nya E-butik! Där kan du köpa dekorativa inredningsdetaljer, krukor, glas porslin, möbler och mycket mer.

Öppettider.

Kontoret: 
Vardagar kl.8-17
Gårdsbutiken:
Tyvärr är det inte alltid vi kan svara i telefon men lämna gärna ett meddelande via telefon eller via mejl så hör vi av oss så fort vi kan!

instagram

38

Hoppas ni har en skön kväll? Vi har fyllt på med lite nya ting i e-butiken, bl.a den här lilla söta ljuskronan. Mer info om kronan på www.furutorpslandskap.se/store #ljuskrona #furutorpslandskap #ebutik #kristallkrona #primor #mässing #taklampa #inredning #antikt #inredningsdetalj #tillsalu

62

Nu finns det läcka ljusa lerkrukor och fat från Italien i e-butiken till riktigt bra priser. www.furutorpslandskap.se #lerkrukor #furutorp #furutorpslandskap #butik #ehandel #webshop
Furutorps trädgård & landskap finns på Instagram där vi presenterar erbjudanden, trädgårds- & inredningsinspiration från vår trädgård och hos våra kunder! Till höger visas senaste inlägget. Vi hoppas att ni vill följa!


Läs gärna HD´s reportage om oss "Röd tråd formar det gröna"

Följ oss gärna på instagram!

Byggnaderna på gården är från 1700-talet och framåt. Hela innergården är lagd med kullersten i ett strikt rutmönster.
Drömhem & Trädgård publicerade ett reportage om växthuset 2018 av Annika Christensen och Anni Andreasson.
Ny plantering vid köksträdgården oktober 2018